En liten genomgång av diverse LiveTV-tillägg:

Obs! Om du redan har repositoryn som tillägget finns i så behöver du inte följa installationsvideon. Då går du till System –> Tillägg –> Hämta tillägg. Gå in på aktuell repository och videotillägg, installera tillägget.

————————————

BBTS
En ganska blandat tillägg med streamar på olika språk, dock inga svenska sist jag kollade. Helt ok och de flesta kanalerna funkar.
Repository: BBTS
Installationsvideo:
BBTSvideo

————————————

IPtv Stalker OBS Funkar inte längre!
En personlig favorit med många väl fungerande tvkanaler i rätt bra kvalitet. Genomgående engelsktalande kanaler. Finns en hel del dokumentärkanaler. Sportutbudet är rätt bra också, men mest inriktat på amerikanska kanaler.
Repository: MetalKettle
Installationsvideo:
IPtv Stalker

————————————

Sparkys streams OBS! Funkar inte längre.
Sparkys har ett stort utbud av kanaler i bra/utmärkt/hd-kvalitet. Dock kommer och går funktionen en smula. Dokumentärkanaler i god kvalitet är det jag använder detta tillägget till i första hand.
Repository: MetalKettle
Installationsvideo:
Sparkys

————————————

UKTurks Live streams
Massor av kanaler av bra kvalitet. Som tilläggets namn antyder så är det mest brittiska/turkiska kanaler. Sportkanaler finns det rätt gott om också. Samtliga Sky Movieskanaler finns också i rätt bra kvalitet. En personlig favorit. (Även om jag hoppar över det turkiska utbudet, naturligtvis). Obs! Svenska Cmore Sport samt Viasat Golf HD finns bland sportkanalerna.
Repository: MetalKettle
Installationsvideo:
UKTurks

————————————

Vdubt25
Ett tillägg med ganska röriga menyer, men som innehåller en hel del sportstreamar av utmärkt kvalitet. Letar man sig runt bland övriga kanaler kan man hitta en hel del guldkorn.
Repository: .Xunitytalk
Installationsvideo:
Vdubt25

————————————

Se även inlägget nedan om Halow som innehåller en hel del svenska kanaler.

Ett annat tips är att högerklicka/menyknappenklicka på en kanal i tilläggen och välja Lägg till i favoriter. Då finns den kanalen snabbtillgänglig bland favoriterna på förstasidan i kodi-menyn. (Ikonen som är en stjärna).

Lycka till!